Freebird: maak een tijdelijk e-mail adres op je smartphone

Soms wil je je aanmelden bij een website of gratis dienst en zit je niet te wachten op berichten of ongevraagde nieuwsbrieven. Met Freebird maak je op je smartphone een gratis tijdelijk e-mail adres aan.

Freebird tijdelijk e-mail adres maken

Freebird is een simpele e-mail applicatie waarin je eigenlijk niets hoeft in te stellen. Bij het starten van de applicatie krijg je een tijdelijk e-mail adres toegewezen die je meteen kunt gebruiken. E-mailberichten die je ontvangt worden op volgorde van binnenkomst getoond. Met de herlaad-button kun je handmatig controleren op nieuwe berichten.

Freebird app

Het is echter niet nodig om handmatig te controleren want de app geeft ook een notificatie als er een nieuw mailtje is binnen gekomen op je tijdelijke adres. Niet blij met je tijdelijke adres? Dan kun je via het menu op je profiel tikken om de naam en het domein te kiezen. Er zijn verschillende domeinnamen beschikbaar, wil je een willekeurige nieuwe naam dan tik je in het donkere vak op de herlaadknop.

Tijdelijke e-mail app

Freebird is een gratis applicatie die bij het openen van een mailtje een advertentie toont om de dienst te kunnen aanbieden. Het is mogelijk om de advertenties uit te schakelen via een in-app aankoop.

Freebird - Disposable Temporary Email
Freebird - Disposable Temporary Email
Ontwikkelaar: Octanx
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel