De 8 beste apps van juli 2017 (+ het belangrijkste nieuws)

Op de eerste dag van de nieuwe maand blikken we terug op de vorige maand. We zetten de 8 beste apps van juli 2017 op een rij en nemen het belangrijkste nieuws van de afgelopen maand nog even met je door.

Android in juli 2017

In juli hebben verschillende providers hun abonnementen vernieuwd; Vodafone en Telfort. Daarnaast was er de aankondiging van de LG Q6 en verscheen de Honor 6A in de winkels. Klanten van de Rabobank kunnen vanaf nu een Rabobank betaalverzoek doen en via de Play Store kun je nu met iDEAL betalen. Ook is de versienaam Android Octopus opgedoken en gaat een GhostCtrl virus rond, dat zich voordoet als WhatsApp.

PostNL Mijn Post

Daarnaast brachten we het exclusieve nieuws dat PostNL de functie ‘Mijn Post’ zal introduceren. Hiermee kun je direct zien welke post er naar jou toe onderweg is. Alles hierover vind je in ons uitgebreide artikel over PostNL Mijn Post.

camper camping

We hebben je ook geprobeerd goed voor te bereiden op de vakantie. Je vindt op DroidApp een overzicht met de 12 beste reis-apps voor 2017. Ga je er met de camper of caravan tussenuit, lees dan onze interessante app-special met de beste kampeer-apps. We hebben verder de beste apps voor het EK Vrouwenvoetbal op een rij gezet. Is ‘s nachts je smartphone opladen slecht? Antwoord op deze en meer vragen geven we je in het artikel met opladen tips.

beste apps juli 2017

In de maand juli zijn we vijf edities van ‘De vergeten telefoon’ ofwel ‘De vergeten smartphone’ verschenen. Je leest op DroidApp alles over de Nokia 6230i, LG KM900 Arena, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson W810i en jawel, de Apple iPhone 2G. Verder schreven we het artikel vol met HTC U11 tips en de HTC U11 review. Want hoe presteert het nieuwe high-end toestel van HTC waarin je kunt knijpen? Dat lees je in de HTC U11 review. We publiceerden ook onze Sony Xperia XA1 review.


Beste apps van juli

Hieronder vind je een overzicht met de beste Android-apps van juli 2017. De applicaties hebben we eerder behandeld op de website. Je vindt ze in willekeurige volgorde.

Sjoprz

Sjoprz bespaarbuddy

Sjoprz is een handige boodschappen-app die we eerder al op DroidApp besproken hadden. De app is deze maand uitgebreid met een handige feature; de Sjoprz Bespaarbuddy. Aan de hand van je boodschappenlijstje worden de prijzen vergeleken bij de door jou gekozen supermarkten. Je ziet vervolgens direct of je (veel) euro kunt besparen door een aantal producten bij de ene supermarkt te halen, en de rest bij de andere supermarkt.

Sjoprz: Online supermarkt en p
Sjoprz: Online supermarkt en p
Ontwikkelaar: Sjoprz
Prijs: Gratis

Google Maps

Google Maps verkeersdrukte indicator

In de afgelopen maand kreeg Google Maps veel verbeteringen. Zo verscheen in de app de actuele verkeersdrukte grafiek waarmee je kon zien of je niet beter wat later van huis kunt gaan, zodat je minder of geen last hebt van de file. Daarnaast werden veranderingen in het design doorgevoerd en kreeg de app nog een aantal kleine wijzigingen.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Flio

Flio app

Voor degenen die met het vliegtuig reizen, is de Flio app een nuttige toepassing. Middels deze app vind je nuttige informatie over luchthavens zoals informatie over WiFi-netwerken, aankomst- en vertrektijden, een plattegrond en andere details die van belang kunnen zijn. Reizigers kunnen verder via de applicatie zien bij welke bagageband de koffers weer terecht komen.

FLIO - Uw Vluchtcompagnon
FLIO - Uw Vluchtcompagnon
Ontwikkelaar: Flio Ltd
Prijs: Gratis

Skipify

Skipify App

Luister je graag muziek via Spotify, maar heb je aan sommige hekels een hekel? Dan is de Skipify app een nuttige toevoeging. Hiermee kun je een soort van filters maken waarbij bepaalde artiesten, tracks of albums automatisch overgeslagen worden. Alles over deze gratis, interessante app vind je in ons artikel over Skipify.

Skipify
Skipify
Ontwikkelaar: antsu
Prijs: Gratis

Google Nieuws en Weer

Google Nieuws en Weer 3.3

De nieuws-app van Google is in juli voorzien van een update. Vanaf nu krijg je nog sneller toegang tot het belangrijkste nieuws en schakel je sneller naar onderwerpen die jij interessant vindt. Bij het persoonlijke nieuws worden ook voorstellen gedaan naar mogelijk voor jou interessant nieuws. Ook is in Google Nieuws en Weer 3.3 het design op de schop gegaan.

Google Nieuws en Weer
Google Nieuws en Weer
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Touch for Facebook

Touch for Facebook

Er zijn verschillende alternatieve Facebook-apps. Zo schreven we eerder al over Metal en Folio voor Android. Een ander alternatief waar we in juli over schreven is Touch for Facebook. Deze applicatie is voorzien van een Material Design en geeft je tevens ook de mogelijkheid om de chat-functie gewoon in dezelfde app te gebruiken. Doorgaans moet voor Messenger een aparte app gedownload worden.

Touch for Facebook
Touch for Facebook
Ontwikkelaar: Made by FA
Prijs: Gratis+

Google Motion Stills

Bewegende Foto's app

Google Motion Stills, ofwel Bewegende Foto’s zoals de app in het Nederlands wordt genoemd, is een nieuw uitgebrachte app van de Research-afdeling van Google. Hiermee kun je erg stabiele video’s maken en waarbij het bijna niet zichtbaar is dat de video uit de losse hand is geschoten. Tevens kun je er gifjes van maken of de video delen met de rest van de wereld.

Bewegende foto's
Bewegende foto's
Ontwikkelaar: Research at Google
Prijs: Gratis

DroidApp App

DroidApp App 2.1 reacties

Het was even een aantal maanden wachten, maar we hebben weer een update uitgebracht voor onze DroidApp App. Vanaf nu kun je nog sneller reacties achterlaten bij artikelen en kun je nog meer personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de lettergrootte. We hebben de nieuwe functies voor je op een rij gezet in het artikel over DroidApp App 2.1.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel