Google Nieuws en Weer 3.3: update met vernieuwde en betere interface

Google heeft haar eigen nieuws-app ‘Google Nieuws en Weer’ voorzien van een update. De Android-app wordt geüpdatet naar versie 3.3 en in deze versie vinden we verschillende wijzigingen. Zo is er een navigatiebalk onderin beeld toegevoegd en is alles wat duidelijker en minimalistischer geworden.

Google Nieuws en Weer 3.3

De Google Nieuws en Weer 3.3 app is verschenen voor Android. De applicatie is in verschillende opzichten verbeterd en aangepast. Wanneer de app opgestart wordt valt direct de navigatiebalk onderin beeld op. In deze balk vind je drie opties; ‘artikelkoppen’, ‘lokaal’ en ‘voor u’. Bij lokaal krijg je het nieuws voorgeschoteld uit je eigen regio of voorkeur-plaatsen.

Persoonlijk nieuws

Het overzicht met ‘voor u’ verzamelt nieuws waarvan Google denkt dat jij dat interessant vindt. Hierbij wordt gekeken naar zoekopdrachten, zelf toegevoegde onderwerpen aan de nieuws-app en andere factoren. Overigens valt in het tabblad met artikelkoppen ook de onderverdeling op in tabbladen. Je kunt vegen door de verschillende categorieën.

In het menu vinden we ook enkele wijzigingen. Hier vind je niet meer de categorieën, maar slechts enkele hoofd-items. Je vindt verder in het menu de optie om het donkere thema in te stellen en hier kun je ook je interesses en dergelijke aanpassen.

Downloaden

Google Nieuws en Weer 3.3 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je de app nog niet hebben, dan kun je deze downloaden via onderstaande button.

Google Nieuws en Weer
Google Nieuws en Weer
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel