NOS app 5.1 laat je kiezen welke notificaties je wilt ontvangen

Een fijne update voor de nieuws-app van de NOS; naar versie 5.1. Je kunt vanaf nu zelf kiezen welke notificaties je wilt ontvangen. Handig, want niet iedereen zit te wachten op nieuws over een voetbalclub of tenniswedstrijd, maar wil wel ander belangrijk nieuws ontvangen.

NOS app notificaties

In de Google Play Store wordt een update uitgerold voor de NOS applicatie. Het gaat om de update die geen grote veranderingen kent, maar wel een nuttige functie toevoegt. NOS app 5.1 brengt namelijk meer mogelijkheden als het gaat om de notificaties; een welkome toevoeging voor vele gebruikers van de app.

Bij het opstarten van de app krijg je een venster te zien met de mogelijkheid om de notificatie-instellingen aan te passen. Je kunt kiezen uit een aantal opties. Zo kun je individueel de instellingen aanpassen voor het ontvangen van notificaties voor nieuws en sport notificaties. Dat is handig als je geen interesse hebt in nieuws rondom een nieuwe voetbaltrainer of gepromoveerde club, en wel het nieuws over belangrijk nieuws wilt krijgen.

De update voor de NOS app wordt gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de nieuws-app downloaden via onderstaande button.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel