NOS app 5.0 brengt gepersonaliseerde volgorde en nieuwe navigatie

De NOS heeft haar eigen app een nieuwe manier van navigeren gegeven en biedt nu de mogelijkheid tot het maken van eigen volgorde. Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van de NOS app zijn er meer nieuwigheden te ontdekken.

NOS app 5.0

Bij eerdere versies van de NOS applicatie was de navigatie aan de bovenzijde van het scherm te vinden. Nu is deze aan de onderzijde van het scherm te vinden in makkelijk toegankelijke tabbladen. Deze volgorde van tabbladen is geheel naar eigen wens aan te passen in het instellingenscherm van de NOS-app.

 

Live uitzendingen en de eerder uitgezonden NOS journaals zijn nu te vinden op het tabblad “video”. Naast aanpassingen aan de navigatie is ook de sportpagina van de NOS onderhanden genomen. Op de sportpagina zijn naast livestreams ook liveblogs en uitgelichte verhalen te vinden. Verder is er gewerkt aan de stabiliteit van de app en is deze verder geoptimaliseerd.

De update voor de NOS app met versienummer 5.0 wordt gefaseerd uitgerold, mocht je de update nog niet kunnen installeren dan is het afwachten. Je kunt hieronder de NOS-app downloaden uit de Play Store.

NOS
NOS
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel