NOS app 4.3.1 met licht gewijzigde interface uitgebracht voor Android

De Android-app van de NOS is vernieuwd met een update naar versie 4.3.1. In de nieuwste versie van de nieuws-app zijn een aantal aanpassingen gedaan in de interface en bediening van de NOS app. Voortaan krijg je het belangrijkste nieuws als eerste te zien.

NOS app 4.3.1

In de nieuwe versie van de NOS app krijg je voortaan als eerste een overzicht te zien van het belangrijkste nieuws. Eerder kreeg je bij het starten van de app het laatste nieuws als eerste te zien. Zo hoopt de NOS dat je belangrijke items niet mist. Door naar links te vegen krijg je een overzicht met het laatste nieuws dat binnen is gekomen. Ook geeft de voorpagina enkele belangrijke berichten uit de verschillende categorieën en een overzicht met video’s.

In de NOS app vind je vanaf versie 4.3.1 ook een nieuw onderdeel genaamd ‘Tip van de redactie’. Hier kan je door de redactie van de NOS uitgelichte berichten vinden met achtergrond-informatie of opmerkelijk nieuws. Tevens zijn in deze versie enkele bugfixes en optimalisaties doorgevoerd.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel