NOS Reporter-app: ervaar hoe het is om verslaggever te zijn

De Nederlandse Omroep Stichting, beter bekend als de NOS, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht: NOS Reporter. De NOS Reporter-app laat je ervaren hoe het is om verslaggever te zijn. De eerste stap naar je nieuwe carrière kan je gelijk delen met de rest van de wereld, want iedereen kan het terugkijken!

NOS Reporter app

De NOS heeft een nieuwe app uitgebracht voor Android: NOS Reporter. Met NOS Reporter kan je ervaren hoe het is om verslaggever te zijn voor de NOS. Je kan een eigen videoverslag maken van diverse (sport)evenementen. Wanneer je klaar bent met het presenteren word je filmpje voorzien van echte NOS-leaders en verschijnt natuurlijk ook je naam in beeld.

Via de aparte YouTube-pagina kan je je eigen uitzending terugkijken. Het is natuurlijk daar ook mogelijk om de presentatie-kunsten van andere verslaggevers te bekijken. Alleen tijdens bepaalde evenementen kan gebruik gemaakt worden van de NOS Reporter app. Onder andere tijdens het WK Beachvolleybal wat nu gehouden wordt en tijdens de Tour de France komend weekend, zal de NOS Reporter app gebruikt kunnen worden.

Wordt jij de vervanger van Jack van Gelder of Jeroen Stomphorst? Probeer het zelf door via onderstaande button de app uit de Play Store te downloaden.

NOS Reporter
NOS Reporter
Ontwikkelaar: innovader BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel