Brandpunt+ app brengt verdieping in het nieuws

Nieuws-apps kennen we allemaal wel. Mocht je op zoek zijn naar een nieuws-app die wat meer diepgang en verdieping brengt dan is er de Brandpunt+ app. Deze applicatie brengt verdieping en nuance door standpunten en meningen over te brengen. Hoe denkt de rest van Nederland over een bepaalde stelling?

Brandpunt+ app

De Brandpunt+ app is anders dan de bekende nieuws-apps. Bij het openen van de app ziende een overzicht met verschillende standpunten rondom actuele nieuwsonderwerpen. Ieder artikel bevat verschillende meningen en opinies uit verschillende hoeken. Als eerst lees je het bericht zelf, waarna verschillende mensen hun mening geven die je kunt zien aan het citaat. Vervolgens kan je het verhaal achter de standpunt lezen.

Als je het eens bent met een standpunt, dan kan je de opinie ‘liken’. De standpunten kunnen worden gegeven door journalisten, (hoog-)leraren, economen en vele anderen. Je ziet ook hoe de andere app-gebruikers over denken, aan de hand van een percentage. Mocht je een artikel later terug willen lezen, dan kan je hem toevoegen aan je bookmarks.

Je kunt de Brandpunt+ app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel