Nederlandse Kranten app: het nieuws binnen handbereik

Het nieuws kan je op verschillende manieren volgen. Met nieuws-apps, via social media, op televisie of de krant die elke ochtend op de deurmat valt. Nederlandse Kranten bundelt de Nederlandse dagbladen en nieuwsbronnen in één handige app, maar de applicatie kan nog meer. Want stiekem is deze applicatie niet alleen voor Nederland.

Nederlandse Kranten app

Met de Nederlandse Kranten app heb je een overzicht van de kranten uit Nederland en ook toegang tot bekende nieuwssites. Voor degenen die graag het nieuws bijhouden maar niet tientallen losse apps willen installeren, is de Nederlandse kranten app ideaal.

Nederlandse Kranten app

Wanneer je app opent krijg je een overzicht te zien van Nederlandse kranten en bekende Nederlandse nieuwssites. Door een keuze te maken opent de site met het nieuws binnen de app zelf. Hierdoor kun je dus makkelijk switchen tussen de verschillende bronnen zonder de app steeds opnieuw te moeten openen, waardoor de app erg gemakkelijk werkt.

De lijst kun je zelf uitbreiden door een site te voegen. Dit kan door te kiezen voor het plusje en vervolgens kun je de naam en website van de krant of nieuwssite toevoegen. Als extra toevoeging heb je nog de keuze om pagina’s op te slaan.

Niet alleen Nederland

Niet alleen Nederlandse kranten kan je toevoegen, er is ook de mogelijkheid om van landen over de hele wereld een overzicht te openen van de nieuwssites en kranten. Verder kun je wanneer de site is geopend de pagina ook delen met vrienden.

Nederlandse Kranten app

Kortom een uitgebreide maar makkelijk werkende app, die ideaal is voor de nieuwsliefhebbers die niets willen missen. De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Play Store, via onderstaande button.

Nederlandse Kranten
Nederlandse Kranten
Ontwikkelaar: appush
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel