Webpagina’s offline lezen nu nog makkelijker met Chrome voor Android

Eind vorig jaar introduceerde Google een nieuwe, handige functie: het offline lezen van webpagina’s. Deze functie is uiterst succesvol zo blijkt, wekelijks worden er 45 miljoen webpagina’s gedownload. Google heeft een update uitgebracht waarmee het downloaden van webpagina’s nog makkelijker wordt.

Offline webpagina’s in Chrome

We konden sinds Chrome 55 al gebruik maken van de offline-functie in de browsder. Google rolt vandaag een update voor hun populaire webbrowser Chrome voor Android uit. Met deze update wordt het nog makkelijker om webpagina’s te downloaden en offline te lezen. Je kunt met de nieuwe update elke link die je maar wilt downloaden. Dit kan door een link lang ingedrukt te houden. Dit kun je ook doen met een link op een webpagina.

Chrome offline

Nog een handige functie is dat je, wanneer je offline bent, Chrome een webpagina kan laten downloaden wanneer je weer internet hebt. Google heeft het ook makkelijker gemaakt om je gedownloade content te bekijken. Wanneer je een nieuw tabblad opent, zie je de webpagina’s die je hebt gedownload. De update wordt vanaf nu uitgerold en dit gebeurt gefaseerd.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel