Chrome 57 voor Android: custom tabs verbeterd en meer zoekmogelijkheden

Google Chrome voor Android heeft een update ontvangen naar versie 57. In Chrome 57 vinden we een betere implementatie van de custom tabs en ondersteuning voor andere zoekmachines.

Chrome 57

De Google Chrome browser is op veel Android smartphones en tablets te vinden als standaardbrowser. Google heeft een aantal verbeteringen aangebracht in onderdelen van de browser. Zo kun je met de custom tabs nu meer handelingen uitvoeren, zoals het openen van de desktop-versie van een pagina. Daarnaast kun je nu gemakkelijker zoeken in een custom tab van Google Chrome.

Chrome 57 Android

Wil je gebruik maken van een andere zoekmachine dan Google, dan kon je in de browser al een keuze maken tussen een aantal alternatieven. Maar de op je privacy gerichte zoekmachine DuckDuckGo ontbrak in deze lijst. Nu kun je deze ook instellen door eenmalig de zoekmachine te bezoeken en vervolgens in te stellen in het instellingen-scherm.

Op sommige webpagina’s kun je een geluidsfragment of video bekijken, wanneer je de notificatiebalk opent tijdens een van deze acties zal je extra bedieningsmogelijkheden aangeboden krijgen. Je kunt de meest recente versie van de Chrome browser vinden in de Play Store. De update wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel