Google Chrome 58: verbeteringen in beveiliging en custom tabs

Google heeft haar Chrome browser voor Android weer een nieuwe update gegeven, de app heeft versienummer 58 meegekregen. Deze keer heeft Google de beveiliging en de implementatie van de Custom Tabs verbeterd in Chrome 58.

Google Chrome 58

Custom Tabs van Google Chrome kom je tegen als je vanuit een Messenger app klikt op een link, je maakt dan gebruik van een gelimiteerde versie van Google Chrome. Maar het gelimiteerde lijkt nog een beetje te verdwijnen met versie Chrome 58, zo was het de vorige versie al mogelijk om in het tabblad te zoeken. Nu kun je ook door een link ingedrukt te houden in een tabblad meer opties vinden zoals het openen in een nieuwe Chrome tab of Incognito tabblad.

Google Chrome 58 Android

In het kader van een beveiligingsprobleem zijn alle WoSign en StartCom certificaten nu ongeldig in de Google Chrome browser. Zowel Mozilla als Google vertrouwen de uitgevers van certificaten niet meer omdat zij certificaten verstrekte zonder enige verificatie.

De update voor Google Chrome 58 is te vinden in de Google Play Store, mocht je de update nog niet hebben ontvangen dan zal dit in de komende dagen gebeuren.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel