NU.nl app 7.0 brengt vernieuwde navigatie en indeling naar nieuws-app

De nieuws-app van NU.nl is in een nieuw jasje gestoken. In de Play Store staat een update klaar naar versie 7.0 waarbij verschillende verbeteringen zijn doorgevoerd. Wat direct opvalt is de gewijzigde bediening en navigatie in de applicatie zelf.

NU.nl app 7.0

Er staat een update klaar voor de nieuws-app van Nu.nl. Deze applicatie is de meestgebruikte nieuws-app in Nederland en kwam in maart vorig jaar met een grote Material Design update. Tussendoor kwamen er kleine updates en nu staat een update klaar naar versie 7.0. Hieronder vind je links de oude versie en rechts de interface na de update.

Vernieuwde navigatie

NU.nl 7.0 voor Android brengt wijzigingen in de bediening van de app. Voortaan vind je onderin beeld de vier opties waarbij je direct kunt navigeren naar de voorpagina, het nieuws dat net binnen is, video’s en bladeren. Daarnaast kun je snel tussen de verschillende katernen switchen door bovenin op de naam van de categorie te tikken. Het zijmenu is met de update naar versie 7.0 verwijderd en vervangen door het tabblad bladeren.

De update voor NU.nl 7.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel