NUsport app compleet vernieuwd: al het sport-nieuws binnen handbereik

De NUsport app is voorzien van een grote update. Vanaf nu blijf je nog beter op de hoogte van het sportnieuws. We schreven vandaag ook al over de update van de NU.nl app en nu kunnen we dus ook de NUsport app aan het rijtje toevoegen.

NUsport app

Met de nieuwe NUsport app heb je voortaan het laatste nieuws rondom sport binnen handbereik. Sanoma heeft voor de sport-app een interessante update uitgebracht. Bij de eerste keer opstarten kan je een account aanmaken zodat je ook de livestram van de UEFA Champions League kunt bekijken en nog meer functies kunt gebruiken in de app.

Live en updates

De interface van de NUsport app is onderverdeeld in verschillende secties. Zo is er ‘Live’ waar je direct ziet welke wedstrijden er op de planning staan en ook zie je belangrijke updates uit de sportwereld.

NUsport app

Nieuws

In de sport-app kan je video’s bekijken en vind je het scorebord van de verschillende competities. Vanuit de NUsport app vind je natuurlijk ook het laatste sportnieuws, helaas wordt dit niet in de app zelf getoond maar word je hiervoor doorgestuurd naar de NU.nl app, die ook vandaag een update kreeg.

NUsport app

Downloaden

In de NUsport app kan je ook de ranglijsten, quizzen, voorspellingen, opstellingen en statistieken bekijken. De nieuwste app-update kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

NUsport
NUsport
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel