Google Nieuws en Weer 3.1.4 app krijgt nieuwe sectie met meer headlines (+ APK)

De nieuws-app van Google; Nieuws en Weer is voorzien van een update. In Google Nieuws en Weer 3.1.4 zijn meer artikelkoppen ofwel headlines te zien, zodat je nog beter op de hoogte bent van de gebeurtenissen in de wereld. Dit betekent dat je vanaf nu nog meer nieuws in de applicatie kunt vinden.

Google Nieuws en Weer 3.1.4

Via de Play Store wordt een update uitgerold voor Google Nieuws en Weer. Het betreft een update naar versie 3.1.4. Zo op het eerste gezicht lijken er geen directe veranderingen doorgevoerd te zijn, maar toch is de app verbeterd. Aan het startscherm kunnen nu meer dan 200 artikelkoppen worden toegevoegd. De artikel headlines tonen nieuws uit verschillende categorieën. Wanneer je bijna klaar bent met het naar beneden scrollen komt de melding tevoorschijn dat er meer artikelkoppen opgehaald worden.

Andere verbeteringen zijn er ook doorgevoerd. Websites die gebruik maken van het mobielvriendelijke AMP maken het mogelijk om nog sneller content te laden. Uiteraard ondersteunt ook DroidApp de AMP-technologie en kun je dus snel het laatste Android-nieuws lezen. Tevens heeft Google het algoritme verbeterd waarbij het beter kan bepalen welke artikelen er getoond worden.

Update

De update wordt vanaf nu uitgerold via de Play Store. Mocht je niet langer willen wachten op de nieuwe functie, dan kun je hier ook de APK downloaden.

Google Nieuws en Weer
Google Nieuws en Weer
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel