Grote updates met nieuw design voor apps regionale omroepen

De apps van de regionale omroepen kregen in mei grote updates waarbij er een nieuw design werd doorgevoerd. Nu zijn de apps van onder andere Omroep Brabant, RTV Rijnmond en Omroep Gelderland opnieuw van een update voorzien. Hierbij wordt er meer aandacht gegeven aan media en is er het nieuwe design.

Apps van regionale omroepen

Er zijn in Nederland 13 regionale omroepen. In mei van dit jaar gaven de ontwikkelaars al de applicaties een grote update met nieuw design. Vanaf nu is er opnieuw een update verschenen voor de apps van de regionale omroepen. Het gaat hierbij om de apps van Omroep Brabant, RTV Utrecht, RTV Rijnmond, RTV Oost, RTV Noord, RTV Drenthe, Omrop Fryslân, Omroep Zeeland, Omroep West, Omroep Gelderland, NH Nieuws en Omroep Flevoland. L1 voor Limburg is niet bijgewerkt.

Er is een nieuwe interface met lichtere kleuren. Nog steeds komen de kleuren van de omroepen tot hun recht en heeft iedere applicatie een eigen huisstijl. De updates voor de regionale omroepen apps geven de app niet alleen een nieuw design. Ook wordt de aandacht meer naar media getrokken. Je ziet bij een artikel direct hoeveel mediabestanden (zoals audio, foto’s en video’s) het bericht telt.

Omroep Brabant app

Ook zijn verschillende fouten en bugs opgelost in de regionale omroepen apps. Zo zijn grijze vlakken (in plaats van foto’s) opgelost, krijg je weer push-notificaties en werken de livestreams beter. Je kunt de apps van eerder genoemde regionale omroepen gratis downloaden uit de Google Play Store. Je kunt hiervoor zoeken in de Play Store naar de naam van de app die je zoekt.

Omroep Brabant
Omroep Brabant
Ontwikkelaar: Omroep Brabant
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel