Vodafone: nieuwe abonnementen met veel meer data vanaf deze maand

Vodafone introduceert nieuwe abonnementen. Daarbij neemt het bedrijf afscheid van enkele Red-abonnementen en worden de bestaande bundels aangepast. Wil je geen internet? Dan ga je meer per maand betalen. Voor degenen die wel internet willen, zijn doorgaans goedkoper uit.

Vodafone abonnementen juli 2017

De rode provider introduceert nieuwe abonnementen, maar een onbeperkte-bundel zoals T-Mobile Go Unlimited en Tele2 Onbeperkt blijft voorlopig uit. Wel zijn de databundels verhoogd en zijn enkele bundels aangepast, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Vodafone neemt afscheid van de ‘Smart’ en ‘Black’ bundels. Klanten die deze bundel nu hebben, kunnen deze behouden maar zodra zij willen verlengen dienen zij uit de nieuwe bundels te kiezen. Er zijn zowel wijzigingen in de Red-abonnementen als in de Start-abonnementen van Vodafone.

Wijzigingen Start-abonnementen

Er is nog een bundel zonder internet en met 150 minuten. Dit ‘Start S’ abonnement gaat vanaf 10 juli 2017 naar €16,00 per maand (is nu €12,50). Voor Start M met 150min/500MB ga je €17,00 betalen in plaats van €17,50. De Start L bundel met 150 min/1GB blijft €21,00 kosten en nieuw is de Start XL bundel. Deze bundel bevat 150min/2GB en kost je 26,00 euro per maand.

Wijzigingen Red-abonnementen

Bij de Red-abonnementen verandert er ook het één en ander. Je krijgt namelijk meer internet voor hetzelfde geld. Klanten die verlengen en nieuwe klanten krijgen een verdubbeling van het aantal MB’s. Bij alle Red-bundels is onbeperkt bellen aanwezig, net als onbeperkt sms’en. Er zijn drie Red-bundels waaruit gekozen kan worden;

  • RED Essential: 3GB – €36,00 per maand
  • RED: 10GB – €40,00 per maand
  • RED Super: 20GB (dit was 12GB) – €46,00 per maand

De nieuwe bundels gaan in vanaf 10 juli 2017. Tot die tijd blijven de huidige bundels beschikbaar bij Vodafone. Je kunt de nieuwe bundels bestellen via de website van Vodafone. Overigens blijft het combi-voordeel met extra MB’s en korting van kracht voor klanten die zowel Vodafone als Ziggo hebben.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel