Vodafone klanten krijgen extra’s bij Ziggo abonnement

Vodafone en Ziggo zijn enige tijd geleden een samenwerking aangegaan onder de naam VodafoneZiggo. Nu kunnen klanten van Vodafone daar ook de vruchten van plukken door allerlei gratis extra’s. Beide providers zetten daarmee een stap richting Quad-Play waarbij klanten vier diensten afnemen bij één provider.

Extra’s voor Ziggo abonnees met Vodafone abonnement

Vodafone gaat klanten extra’s geven wanneer zij ook een Ziggo abonnement afnemen. Het aantal gigabytes van het Vodafone abonnement wordt bijvoorbeeld verdubbeld en klanten krijgen een extra zenderpakket bij Ziggo. Vodafone en Ziggo zijn niet de eerste providers die dergelijke extra’s geven aan klanten. KPN geeft klanten al enige tijd dezelfde extra’s onder de noemer KPN Compleet en ook bij Telfort is er combi-voordeel.

Bij Vodafone moet je in het bezit zijn van een Start, Smart, Scherp, Red of Black abonnement en een Ziggo abonnement hebben met een minimale internetsnelheid van 30 Mbit/s. Naast dubbele data en een zenderpakket kunnen klanten ook een veilig online dienst gratis gebruiken. Klanten kunnen van de extra’s gebruik maken zolang zij klant blijven bij beide providers. De abonnementen zijn verkrijgbaar via Vodafone en Ziggo.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel