Vodafone geeft tijdelijk tot 50% korting op alle abonnementen: dit moet je weten

Telecomprovider Vodafone heeft de prijzen van al haar abonnementen tijdelijk flink verlaagd. Onder de noemer ‘Well Hello’ kun je profiteren van kortingen tot 50 procent. We zetten de details op een rij.

Vodafone 50 procent korting

Abonnementen bij Vodafone zijn tijdelijk flink in prijs verlaagd. Het gaat om de “Well Hello” aanbieding van de rode provider. Op alle abonnementen geeft de provider tot 50 procent korting. Dit geldt voor zowel abonnementen met een toestel als sim-only abonnementen. Het aanbod geldt voor nieuwe klanten en klanten die hun contract mogen verlengen.

Soorten bundels

Bij de Start en Smart abonnementen heb je 150 minuten, onbeperkt sms’en en een databundel met een maximum van 5GB (dit verschilt per abonnement). Bij een Red abonnement heb je maximaal 12GB internet dat gebruikt kan worden in zowel Nederland als in de EU. Daarbij zit ook onbeperkt bellen en SMS’en binnen Nederland en de EU en maximaal 60 minuten bellen vanuit Nederland naar de EU. Bij het Vodafone Black abonnement kan je onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en de EU en heb je 25GB internet.

Vodafone Red

Dankzij de aanbieding kost een Red Essential met 1,5GB data geen 36,00 euro per maand maar 18,00 euro per maand. De Red bundel met 5GB gaat van 40,00 euro naar 22,50 euro per maand en Red Super met 12GB kost geen 46,00 euro per maand maar 27,00 euro. Het gaat hierbij om de prijzen voor een contract van 2 jaar.

Je kunt de abonnementen met 50% korting afsluiten bij Vodafone en verschillende winkels zoals Belsimpel en Mobiel.

Lees ook

Reageer op dit artikel