Nieuwe onbeperkte T-Mobile Go Unlimited abonnementen vanaf nu beschikbaar

T-Mobile lanceerde begin januari nieuwe abonnementen. Met deze nieuwe ‘Unlimited’ bundels kun je je bundel onbeperkt gebruiken in Nederland en binnen de Europese Unie. Voor 35,00 euro kan je al onbeperkt gebruik maken van internet. De nieuwe bundels zijn vanaf nu beschikbaar. We zetten de details voor je op een rij.

T-Mobile Unlimited

T-Mobile Unlimited, dat is de naam van de nieuwe abonnementen van de roze provider. Begin januari werd T-Mobile Unlimited aangekondigd door de provider en zal hiermee een prijzenoorlog openen. De bundels bieden namelijk onbeperkt bellen, sms’en en internetten binnen Nederland en de landen in de Europese Unie voor 35,00 euro, iets wat voor Nederlandse begrippen relatief goedkoop is.

De provider bood niet alleen het Unlimited abonnement, maar ook de nieuwe Go-abonnementen. T-Mobile Go is onderverdeeld in de bundels Basic, Next en Up met 1GB, 5GB en 10GB bundels. Ook is er een Unlimited bundel voor degenen die regelmatig in de USA zijn te vinden. De nieuwe bundels die T-Mobile heeft geïntroduceerd hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

T-Mobile Go

T-Mobile Go Unlimited EU – €35,00 p/m Onbeperkt bellen, sms en internet in NL + 300 telefoonnummers te bellen van NL naar EU Onbeperkt bellen, sms en internet in EU gedurende 60 dagen, daarna 10GB per maand
T-Mobile Go Unlimited EU + USA – €60,00 p/m Onbeperkt bellen, sms en internet in NL Onbeperkt bellen, sms en internet in EU en via T-Mobile netwerk USA gedurende 60 dagen, daarna 10GB per maand
T-Mobile Go Basic – €19,00 p/m Onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten bellen in EU 1GB in Nederland en EU
T-Mobile Go Next – €24,00 p/m Onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten bellen in EU 5GB in Nederland en EU
T-Mobile Go Up – €28,00 p/m Onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten bellen in EU 10GB in Nederland en EU

Vanaf vandaag, maandag 16 januari 2017, zijn de nieuwe abonnementen van T-Mobile te koop. Deze kan je iedere maand naar boven en naar beneden bijstellen. Houd er rekening mee dat het prijzen zijn voor een 2-jarig (24 maanden) durend sim-only abonnement. De prijzen zijn dus zonder toestel.

Tele2 begon enkele maanden geleden met het promoten van het eigen 4G-netwerk en bood grote internetbundels aan. Zo is er een internetbundel van 24GB. Met de nieuwe T-Mobile abonnementen krijgt Tele2 grote concurrentie.

De nieuwe bundels zijn te koop via T-Mobile en andere webwinkels zoals Belsimpel en Mobiel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel