Nieuwe abonnementen Vodafone vanaf nu beschikbaar; bundels voor heel Europa

Telecomprovider Vodafone heeft vanaf vandaag de nieuwe bundels geïntroduceerd. Een aantal van de nieuwe Red en Black abonnementen maken het mogelijk om je bundel ook buiten Nederland, in Europa te gebruiken. Vanaf nu kunnen nieuwe klanten en degenen die willen verlengen alleen nog kiezen uit de nieuwe abonnementen.

Nieuwe Vodafone abonnementen

Vanaf vandaag, maandag 21 november, zijn de nieuwe Vodafone bundels beschikbaar. Deze werden eind oktober aangekondigd door de rode provider. De nieuwe Red- en Black-abonnementen maken het mogelijk de bundel te gebruiken in Nederland en de EU (inclusief Turkije en Albanië). Voortaan kies je voor een sim-only abonnement. Wil je in combinatie met een toestel het abonnement? Dan betaal je deze in één keer, of een vast bedrag per maand.

De keuze bestaat uit drie Red-bundels en één Black-bundel. Inbegrepen is onbeperkt bellen/sms’en binnen Nederland en de EU. Wil je vanuit Nederland naar een EU land bellen, dan zit hier wel bij de Red-bundels een maximum aan. We hebben de nieuwe abonnementen, die je afsluit voor 24 maanden, hieronder in een tabel gezet.

De nieuwe abonnementen van Vodafone

Vodafone Red en Black

Red Essential – €26,00 p/m 1,5 GB Inclusief 20 minuten voor bellen vanuit NL naar EU
Red – €30,00 p/m 5 GB Inclusief 40 minuten voor bellen vanuit NL naar EU
Red Super – €37,50 p/m 12 GB Inclusief 60 minuten voor bellen vanuit NL naar EU
Black – €89,00 p/m 25 GB Onbeperkt bellen vanuit Nederland naar EU

Aanvullende bundels binnen en buiten Europa

Mocht je niet uitkomen met je databundel, dan is er de mogelijkheid om extra data bij te kopen. Deze kan je binnen Europa ook gewoon gebruiken. Er is keuze uit 1GB, 3GB, 5GB en 10GB. De bedragen van deze bundels zijn als volgt; 1GB voor €7,50, 3GB voor €17,50, 5GB voor €25,00 en 10GB voor €40,00. Ga je buiten Europa? Dan krijg je voor €5,00 30MB, 30 minuten en 30 SMS’jes en kan je 30 minuten kosteloos gebeld worden buiten Europa. Voor €8,50 krijg je 100MB, 100 smsjes en 100 minuten en kan je 100 minuten kosteloos gebeld worden.

Nu verkrijgbaar

De nieuwe abonnementen van Vodafone zijn nu verkrijgbaar via Vodafone en de andere verkooppunten. De Start en Smart abonnementsvorm blijven beschikbaar, maar bieden niet de Europese voordelen zoals Black en Red. Voor bestaande klanten verandert er niets, alleen pas als je je abonnement verlengt of binnenkomt als nieuwe klant.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel