Vodafone komt met nieuwe bundels: Red en Black-abonnementen voortaan voor in Europa

Telecomprovider Vodafone heeft nieuwe abonnementen aangekondigd. De nieuwe Red- en Black-bundels zijn binnenkort niet meer alleen binnen Nederland te gebruiken, maar in heel Europa. Hieronder zullen ook Turkije en Albanië vallen, zo meldt Vodafone. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Nieuwe Vodafone bundels voor in Europa

Nadat KPN eerder met nieuwe abonnementen kwam die je in Europa kon gebruiken, is nu de beurt aan Vodafone. Internetten, sms’en en bellen zal met de nieuwe Red en Black abonnementen voortaan ook in meer dan 40 landen in Europa uit je bundel gaan. De nieuwe abonnementen gaan in op 21 november 2016 en gelden voor nieuwe en verlengende klanten. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Red en Black

Net als bij KPN gaat het bij de nieuwe Vodafone-abonnementen om sim-only abonnementen. Wanneer je er een toestel bij wilt kan je ervoor kiezen om maandelijks een bedrag bovenop je abonnement te betalen, of om zelf het toestel los te kopen. In totaal zijn er vier nieuwe bundels die geïntroduceerd worden door Vodafone; drie Red-bundels en één Black-bundel.

De prijzen beginnen bij 26,00 euro per maand en voor het duurste abonnement betaal je 89,00 euro per maand. We zetten de nieuwe abonnementen en bundels van Vodafone voor je op een rij. Bij alle abonnementen zit onbeperkt bellen binnen Nederland en in de EU (inclusief Albanië en Turkije). De looptijd van het abonnement is 24 maanden.

De nieuwe abonnementen van Vodafone

Vodafone Red en Black

Red Essential – €26,00 p/m 1,5 GB Inclusief 20 minuten voor bellen vanuit NL naar EU
Red – €30,00 p/m 5 GB Inclusief 40 minuten voor bellen vanuit NL naar EU
Red Super – €37,50 p/m 12 GB Inclusief 60 minuten voor bellen vanuit NL naar EU
Black – €89,00 p/m 25 GB Onbeperkt bellen vanuit Nederland naar EU

Tevens komt Vodafone vanaf 21 november met aanvullende databundels van 1GB, 3GB, 5GB en 10GB. Deze bundels kunnen aangeschaft worden als je meer data nodig hebt in Europa dan standaard in het abonnement zit. De prijzen hiervoor heeft Vodafone nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel