Vodafone komt met eigen VR-smartphone; de Smart Platinum 7

Vodafone heeft een eigen smartphone uitgebracht die als doel heeft om virtual reality nog meer toegankelijk te maken. De Vodafone Smart Platinum 7, zoals het toestel heet, is daarnaast voorzien van een erg stijlvol uiterlijk.

Vodafone Smart Platinum 7

Telecomprovider Vodafone heeft de Smart Platinum 7 uitgebracht in Nederland. Eerder bracht de provider deze smartphone met focus op virtual reality al uit in verschillende andere landen. Het toestel is vervaardigd uit glas en aluminium en is voorzien van een 5,2 inch 2K AMOLED-display.

Vodafone Smart Platinum 7

De Vodafone Smart Platinum 7 is met een dikte van net geen 7 millimeter erg dun te noemen. Tevens beschikt het toestel over een 16 megapixel camera, een 8 megapixel front-camera, beiden met flitser, en een 3000 mAh accu met ondersteuning voor snelladen. Er is 32GB interne opslagruimte en 3GB aan werkgeheugen. De opslagruimte kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Vodafone Smart Platinum 7

Virtual Reality

Volgens Vodafone zorgen de stereo-speakers aan de voorzijde van het toestel voor een perfect en kraakhelder geluid. Daarnaast beschikt de Smart Platinum 7 over een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De provider omschrijft het toestel als de ideale telefoon om kennis te maken met virtual reality. De virtual reality beleving komt echter pas tot recht als je beschikt over de Vodafone Smart VR headset die los verkocht wordt voor €29,95. Deze is speciaal gemaakt voor de Smart Platinum 7.

Vodafone Smart Platinum 7

Verkrijgbaarheid

Vanaf vandaag is de Vodafone Smart Platinum 7 verkrijgbaar bij Vodafone zelf. De prijs van het toestel bedraagt €399,00, of met een abonnement en kan via deze link bekeken en aangeschaft worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel