Tele2: nieuwe abonnementen scheiden bel- en internetbundel

Tele2 heeft zojuist nieuwe abonnementen aangekondigd. De van oorsprong Zweedse provider heeft de keuze voor consumenten makkelijker gemaakt en splitst de databundels van de belbundels. We zetten de nieuwe abonnementen op een rij.

Nieuwe Tele2 abonnementen

De mobiele abonnementen van Tele2 gaan op de schop. Zojuist zijn de nieuwe abonnementen door Tele2 bekend gemaakt en je kunt vanaf vandaag ook enkel alleen nog uit de nieuwe bundels kiezen. De grootste verandering is dat de belbundel niet meer samenhangt met de internetbundel.

Bellen en internetten

Er is keuze uit slechts twee belbundels, waarbij je voor €2,00 per maand 100 minuten/sms-berichten hebt. Voor €6,00 per maand krijg je onbeperkt bellen/sms’en binnen Nederland. Voor het internetgebruik kan je kiezen uit vijf databundels. Deze hebben we voor je hieronder op een rij gezet.

  • 1GB: €9,00 p/m
  • 2GB: €13,00 p/m
  • 4GB: €15,00 p/m
  • 8GB: €19,00 p/m
  • 24GB: €29,00 p/m

Wanneer je een hogere databundel kiest, krijg je meer korting op het toestel als je gaat voor een abonnement in combinatie met een smartphone. Je kunt kiezen om het toestel in termijnen bovenop de abonnementskosten af te betalen, of om de prijs van het toestel in één keer te voldoen. Het is niet mogelijk om alleen belminuten te nemen, je dient hierbij een databundel af te sluiten.

Contractduur

De bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een contractduur van 24 maanden. Bij sim-only abonnementen van Tele2 kan je uit dezelfde bundels kiezen. Wanneer je deze contractduur wilt verkorten naar 1 maand dan betaal je €1,00 per maand extra.

Verkrijgbaarheid

Vanaf vandaag zijn de nieuwe Tele2 abonnementen beschikbaar via de website van Tele2 en via de andere winkels. Raadpleeg ook onze onafhankelijke tool voor sim-only vergelijken en abonnementen vergelijken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel