T-Mobile lanceert enorm scherpe abonnementen: alles onbeperkt voor €35,00 per maand

T-Mobile heeft nieuwe abonnementen aangekondigd voor de Nederlandse markt en start hiermee een prijzenoorlog. De nieuwe mobiele abonnementen zullen allen de naam T-Mobile Go meekrijgen. Met de nieuwe abonnementen wordt het mogelijk om bijvoorbeeld voor 35,00 euro per maand onbeperkt te internetten binnen Nederland, zonder addertjes onder het gras.

T-Mobile nieuwe abonnementen

Zojuist heeft T-Mobile nieuwe mobiele abonnementen aangekondigd. De roze provider opent de prijzenoorlog met andere providers. Vooral Tele2 moet het ontgelden. De van oorsprong Zweedse provider heeft de afgelopen tijd veel geld geïnvesteerd in het 4G-netwerk. De nieuwe bundels zijn erg scherp geprijsd en voorzien van uitgebreide opties. We zetten de verschillende T-Mobile Go abonnementen voor je op een rij.

De nieuwe bundels

T-Mobile Go Unlimited EU – €35,00 p/m Onbeperkt bellen, sms en internet in NL + 300 telefoonnummers te bellen van NL naar EU Onbeperkt bellen, sms en internet in EU gedurende 60 dagen, daarna 10GB per maand
T-Mobile Go Unlimited EU + USA – €60,00 p/m Onbeperkt bellen, sms en internet in NL Onbeperkt bellen, sms en internet in EU en via T-Mobile netwerk USA gedurende 60 dagen, daarna 10GB per maand
T-Mobile Go Basic – €19,00 p/m Onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten bellen in EU 1GB in Nederland en EU
T-Mobile Go Next – €24,00 p/m Onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten bellen in EU 5GB in Nederland en EU
T-Mobile Go Up – €28,00 p/m Onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten bellen in EU 10GB in Nederland en EU

Gratis bijstellen

De Go Up/Next en Basic abonnementen kunnen iedere maand naar boven en naar beneden bijgesteld worden. De prijzen zijn op basis van een 2-jarig sim-only abonnement. Dit betekent dat hier nog de prijs van een toestel bovenop komt. Dit kan een vast bedrag per maand zijn, of de losse aanschafprijs van een smartphone. Ook krijgen de abonnees met deze abonnementsvorm de Datavrije Muziek binnen Nederland. Wanneer de databundel verbruikt is, kan in ons land op een lagere snelheid gewoon doorgegaan worden met internetten.

Fair Use Policy

Er zitten volgens T-Mobile geen addertjes onder het gras. Wel spreekt het over een Fair Use Policy;

Om alle klanten een naadloze, mobiele internetervaring te kunnen bieden en een goed functionerend netwerk te garanderen, starten klanten met Go Unlimited EU en Go Unlimited EU+ USA, iedere dag met 5GB data. Daarna kunnen klanten ongelimiteerd 1 GB-aanvullers activeren. Deze GB-aanvullers zijn gratis en ook geldig in de EU.

Vanaf 16 januari 2017 kunnen de nieuwe T-Mobile abonnementen afgesloten worden bij de provider. Ook via de bekende verkooppunten kunnen de nieuwe abonnementen dan gekozen worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel