Tele2 geeft klanten gratis 2GB data voor Valentijnsdag

Tele2 geeft haar klanten extra data voor Valentijnsdag. De provider hoopt hiermee haar klanten een fijne en liefdevolle Valentijnsdag te verzorgen. We zetten de details voor je op een rij voor de gratis 2GB op 14 februari 2017.

Tele2 op Valentijnsdag

Alle klanten van Tele2 krijgen op vrijdag 14 februari 2017 gratis 2GB internet bovenop hun huidige internetbundel, zo ontdekte DroidApp. Klanten hoeven niks te doen om de bundel te activeren, dit gebeurt automatisch. De gratis gigabytes zijn niet onbeperkt geldig. Vanwege Valentijnsdag is dit enkel van 14 februari 2017 0:00 uur tot 14 februari 2017 23:59 uur. Tele2 laat in een sms weten;

Het is bijna Valentijnsdag! Daarom krijg je op 14 februari gratis 2GB data om jouw Valentijn te verleiden. Of om een nieuwe relatie te beginnen. Liefs, Tele2

Gratis 2GB

Klanten die op Valentijnsdag gebruik maken van internet zullen op die dag eerst de 2GB gebruiken die zij van Tele2 krijgen. Pas daarna wordt de bundel van het abonnement gebruikt. De bundel is volledig gratis en stopt automatisch. Ook via de MijnTele2 app kan de bundel ingezien worden. Als de bundel op is ontvang je hiervan een SMS, maar die SMS zal niet na 18:00 uur meer verzonden worden, zo meldt Tele2.

Tele2 klanten die geen internetbundel hebben krijgen ook de 2GB bundel, zo laat Tele2 weten. Zij worden na afloop van de actie automatisch weer afgesloten van internet, zodat er geen extra kosten gemaakt worden. De bundel is alleen in Nederland te gebruiken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel