Pokémon Go Valentijnsdag evenement start vandaag

Na het succesvolle kerstevenement van Pokémon Go staat vandaag alweer een nieuw evenement voor de deur. Valentijnsdag is volgende week maar voordat het zover is kun je allerlei extra’s verdienen in Pokémon Go. Zo zijn er de komende periode meer roze Pokémon te vinden.

Pokémon Go Valentijnevent

Pokémon Go spelers hebben weer een reden om naar buiten te gaan. Want vanaf vandaag wordt de hoeveelheid Candy bij het vangen, uitbroeden of versturen van een Pokémon verdubbeld. Ook je buddy Pokémon verdient het dubbele aantal Candy. Met de Candy kun je Pokémon sterker maken en laten evolueren.

Pokémon Go valentijnsdag

Naast de dubbele hoeveelheid Candy kun je ook veel vaker roze Pokémon tegenkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om Chansey en Clefable. Ook Cleffa, Igglybuff en Smoochum komen vanaf vandaag sneller uit een Pokémon ei. Om de vangkans van Pokémon te verhogen werken de Lure modules nu zes uur zodat je tijd genoeg hebt voor het vangen van die ene Pokémon.

Het Valentijnsdag evenement van Pokémon Go duurt nog tot en met 15 februari. Je kunt Pokémon Go gratis downloaden uit de Google Play Store.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel