Pokémon GO Halloween 2019 evenement en Wayfarer programma gelanceerd

Eind deze maand is het Halloween en dat is vanaf eind deze week ook te merken in Pokémon GO. Bereid je voor op meer Ghost- en Dark-type Pokémon. Minder eng is het nieuwe Wayfarer programma van Niantic.

Pokémon GO Halloween evenement 2019

Vanaf ongeveer vrijdag 18 oktober moet men klaarstaan om meer Shadow Pokémon van Team GO Rocket af te pakken bij PokéStops. Onder deze Pokémon vallen Weedle, Kakuna, Beedrill, Electabuzz, Magmar, Lapras, Mareep, Seedot, Nuzleaf, Sableye, Trapinch, Cacnea, Shuppet en Duskull. Ook zijn er vanaf die datum nieuwe avatar items beschikbaar en met een beetje mazzel kom je een Shiny Yamask tegen.

Vanaf die datum kom je ook meer Ghost en Dark-type Pokémon tegen in het wild, in eieren en in raids. Ook zal je merken dat je Pokémon tegen kunt komen die een Halloween kostuum dragen. Darkrai verschijnt in vijf-sterren raids. Er zijn nieuwe Field Research opdrachten en je ontvang een spookachtig bericht die kan leiden tot een verboden Pokémon. Het aantal Catch Candy, Hatch Candy en Transfer Candy is tot 2 november ook dubbel!

Wayfarer

Niantic heeft het Wayfarer programma aangekondigd. Met dit programma kunnen gebruikers plaatsen nomineren voor nieuwe PokéStops en Gyms. De functie wordt langzaamaan wereldwijd uitgerold. Gebruikers die door Niantic zijn goedgekeurd kunnen helpen informatie voor PokéStops aan te leveren. Gebruikers moeten bijvoorbeeld kijken of de stop niet op een privé terrein ligt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel