Pokémon Masters uitgebracht: zo download je ‘m in Nederland

Er is een nieuwe game uitgebracht met Pokémon in de hoofdrol. Het gaat om het spel Pokémon Masters. Via een omweg kunnen wij in Nederland het spel ook spelen.

Pokémon Masters

Pokémon Masters is het nieuwste spel uit de Pokémon collectie en kan vanaf nu gedownload en gespeeld worden. In Masters word je meegenomen naar het eiland Passio, waar je met twee andere coaches tegen drie andere trainers vecht. Uiteraard zijn hier ook de verschillende Pokémon karakters bij betrokken. Je maakt als eerst kennis met Brock en Misty. In het spel kun je hoofdstukken ontgrendelen voor nog meer spelplezier.

Pokemon Masters

Hoewel er in-app aankopen zijn, kun je het spel ook spelen zonder te hoeven betalen. De graphics zijn aardig en doen denken aan de eerdere Nintendo-consoles. Deze game is ontwikkeld door DeNA.

Allemaal leuk en aardig, maar als we de app in de Play Store opzoeken, dan wordt duidelijk dat deze niet officieel in Nederland beschikbaar is. Toch hoef je niet getreurd te zijn. We hebben een omweg gevonden zodat je het spel toch kunt spelen. Download daarvoor deze APK; vervolgens kies je bij het instellen van de game bij land van herkomst niet other; maar Germany. Vervolgens kun je het spel spelen!

Pokémon Masters EX
Pokémon Masters EX
Ontwikkelaar: DeNA Co., Ltd.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel