Pokémon Sleep game en Pokémon Home service aangekondigd

Op een speciale persconferentie zijn een aantal interessante en leuke nieuwe Pokémon ontwikkelingen uit de doeken gedaan. Zo staat er een nieuwe game op het programma en kan je binnenkort ook je monstertjes met meerdere platformen uitwisselen.

Slapend Pokémon vangen

Nadat de game al miljoenen gebruikers naar buiten stuurde om monsters te vangen gaat Pokémon Sleep een andere kant op. Met de game die op dit moment nog in ontwikkeling is, is het de bedoeling dat je aan de hand van je slaappatroon Pokémon vangt. Hoe je nachtrust effect heeft op het verloop van de game is niet helemaal duidelijk.

pokémon snorlax

Maar vermoedelijk komen we daar de komende tijd meer over te weten. De release staat gepland voor volgend jaar en er komt waarschijnlijk ook een extra accessoire bij kijken voor het meten van je slaappatroon. In Pokémon GO is sinds de aankondiging een speciale Snorlax te vangen.

Een veel gevraagde functionaliteit is het uitwisselen van Pokémon tussen verschillende platformen. Die functie met de naam Pokémon Home lijkt in 2020 ook werkelijkheid te worden. Vanaf dan kan je de monsters uitwisselen tussen bijvoorbeeld je Nintendo Switch en Android smartphone of iPhone. De functie kan verder samenwerken met Pokémon Bank die ook op andere platformen aanwezig is.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel