Tele2 gaat klanten meer vrijheid geven: databundels worden groter

Tele2 gaat nieuwe sim-only klanten meer vrijheid geven met maandelijks opzegbare abonnementen. De provider wil dat klanten niet langer vast zitten aan een tweejarig abonnement. Ook komt Tele2 met gedeelde zakelijke databundels en grotere internetbundels.

Tele2 vernieuwt aanbod

Tele2 is naar eigen zeggen op een missie om nieuwe klanten zelf de controle te geven over de duur van hun mobiele abonnement. In een persbericht wijst de Zweedse provider op het feit dat er vanaf 1 februari sim-only contracten afgesloten kunnen worden die maandelijks opgezegd kunnen worden. Wie al klant is bij Tele2 weet dat de provider al langer maandelijks opzegbare sim-only abonnementen verkoopt.

Wel nieuw bij Tele2 is dat zakelijke klanten een gezamenlijk datategoed kunnen krijgen. Hiermee maken alle aangesloten medewerkers van een bedrijf gebruik van een gezamenlijke databundel. Ook zijn de zakelijke abonnementen maandelijks opzegbaar waarmee bedrijven zelf de touwtjes in handen houden.

Wie gebruik maakt van een abonnement met 4GB of 8GB databundel zal binnenkort extra MB’s kunnen gebruiken. Tele2 heeft de behoeften van haar klanten onderzocht en kwam daarbij tot de conclusie dat de bundels net niet ruim genoeg waren. De 4GB databundel zal met één gigabyte worden opgehoogd naar 5GB, de 8GB bundel gaat er twee gigabyte op vooruit naar 10GB.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel