Tele2 laat nieuwe klanten 1 maand gratis abonnement proberen

Telecomprovider Tele2 wil nieuwe klanten aantrekken en daarvoor heeft Tele2 een interessante actie bedacht. Nieuwe klanten kunnen zonder verplichtingen 1 maand lang het abonnement uitproberen om zo te kijken of de provider echt iets voor hem of haar is.

Tele2 actie

Tele2 heeft nog niet zo gek lang een eigen 4G-only netwerk uitgerold in Nederland. Het bedrijf heeft hierin veel geld en energie gestoken de afgelopen tijd en dus is de tijd er klaar voor dat klanten massaal het netwerk kunnen gebruiken. De prijsvechter heeft interessante abonnementen met hoge internetbundels die onlangs nog verhoogd werden. Nu heeft Tele2 een interessante actie lopen.

1 maand gratis

Nieuwe klanten kunnen 1 maand lang gratis een mobiel abonnement uitproberen. Dit geldt niet alleen voor de contracten die je voor een periode van 24 maanden afsluit, maar ook voor de maandcontracten. Echter kun je enkel bij het maandcontract na een maand zeggen dat je weg wilt. Bij het 2-jarig contract moet je de 24 maanden uitzitten, maar krijg je wel de eerste maand gratis.

Bevalt het maandcontract je niet, dan kun je gewoon weer weg. De abonnementskosten en de aansluitkosten hoef je niet te betalen. Alleen de kosten voor het gebruik in het buitenland worden niet vergoed.

Tele2 1 maand gratis

Tele2 laat bij het bestelproces de prijs per maand zien, maar verrekend de korting op je eerste factuur. Het is goed om rekening ermee te houden dat alleen klanten met een 4G-toestel in aanmerking komen voor de actie. Eerder maakte Tele2 bekend enkel nog 4G-smartphones toe te laten op het netwerk.

De actieperiode loopt tot en met 31 maart 2017 en kun je afsluiten via de Tele2 website. Het aanbod geldt niet voor bestaande klanten.

Lees ook

Reageer op dit artikel