T-Mobile haalt 60 dagen onbeperkt EU internet uit Go Unlimited abonnement

T-Mobile heeft haar Go Unlimited abonnement stilletjes aangepast, wie nu een Unlimited abonnement afsluit krijgt geen 60 dagen onbeperkt EU internet meer. Nieuwe klanten krijgen nu een databundel van iedere maand 10GB in de Europese Unie.

T-Mobile schrapt 60 dagen Unlimited EU

De provider introduceerde de nieuwe bundel in januari dit jaar en dat heeft de provider geweten. In de afgelopen drie maanden kreeg T-Mobile er 100.000 abonnees bij met een Go abonnement. Toch laat een reactie van providers in Nederland om met dergelijke, goedkope, abonnementen te komen op zich wachten. Het Go Unlimited abonnement heet nu Go Unlimited + 10GB EU.

In een reactie aan Tweakers laat de provider het volgende weten over het veranderen van het abonnement; “Gebaseerd op drie maanden feedback, is het duidelijk geworden dat 98 procent van de consumenten Go Unlimited hoofdzakelijk aanschaft voor gebruik binnen Nederland. Ook blijkt uit deze data dat 10GB voor dataroaming voor deze klanten meer dan voldoende is als hierdoor de prijs van Go Unlimited laag wordt gehouden”.

Klanten die al een Go Unlimited abonnement hebben met de zestig dagen ongelimiteerde roaming kunnen deze gewoon blijven gebruiken. Wanneer zij overstappen of een ander contract aangaan vervallen deze roaming dagen.

Lees ook

Reageer op dit artikel