T-Mobile verdubbelt databundels voor roaming buiten EU; zonder meerkosten

Telecomprovider T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het de bundels voor internetten buiten de Europese Unie kosteloos gaat verhogen. De huidige Travel & Surf passen worden daarnaast uitgebreid met een nieuwe bundel; de Large Pas met 1000MB internet. Handig voor op vakantie.

T-Mobile: meer data buiten de EU

Klanten van T-Mobile krijgen vanaf nu voor hetzelfde geld meer data bij hun Travel & Surf pas. De prijzen blijven gelijk terwijl de hoeveelheid MB wordt verdubbeld. Voor €14,95 krijg je, bijvoorbeeld voor in de Verenigde Staten, in plaats van 250MB voortaan 500MB. De XS-bundels van 30MB en 35MB worden allebei verhoogd naar 100MB.

Nieuw is een Large bundel waarbij klanten 1000MB krijgen aan internet voor 24,99 euro. Deze bundel is bijvoorbeeld te gebruiken op de Nederlandse Antillen. De Large pas van T-Mobile is 14 dagen geldig. T-Mobile wil het met de verhoging van de databundel het aantrekkelijker maken om te internetten buiten Europa. Deze bundel is in Zwitserland zelfs met 2000MB internet.

T-Mobile internet buiten EU

T-Mobile klanten krijgen bij aankomst op hun vakantiebestemming een sms-bericht met een overzicht van de verschillende bundels. Deze kunnen direct geactiveerd worden. Je krijgt een SMS-bericht als je 80 procent of 100 procent van de bundel hebt verbruikt. Als de hoeveelheid data verbruikt is, stopt de dataverbinding automatisch zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

De provider heeft alle wijzigingen in de Travel & Surf passen voor buiten de EU op een rij gezet op deze pagina. Binnen de EU gelden de roamingtarieven zoals deze vorig jaar zijn ingegaan. De nieuwe tarieven buiten de EU zijn actief sinds 12 juni, maar worden nu pas door de provider gecommuniceerd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel