T-Mobile geeft klanten 72 uur gratis onbeperkt internet

T-Mobile wil met haar klanten vieren, dat het opnieuw de prijs heeft gewonnen voor het beste mobiele netwerk van Nederland. Klanten van T-Mobile kunnen 72 uur lang gratis, onbeperkt internetten. We zetten de details op een rij.

T-Mobile: gratis onbeperkt internet

De klanten van T-Mobile kunnen profiteren van een prijs die de roze provider binnen heeft gesleept. Gisteren schreven we over de P3 netwerk test 2018; hieruit is gebleken dat T-Mobile het beste mobiele netwerk heeft van Nederland. Het is voor de provider de derde keer op rij dat het de hoogste score heeft gehaald.

Om dit te vieren geeft T-Mobile klanten 72 uur Unlimited data, drie dagen lang dus. Voor degenen met een abonnement; is het afwachten op een sms die T-Mobile uitstuurt. Deze SMS wordt verzonden tussen 8 mei en 13 juli 2018; waarin staat dat zij de bundel kunnen activeren. Hierop moet je dan antwoorden met ‘UNLIMITED AAN’ naar 2244. Je moet dus wel wachten op deze SMS. Je kunt de onbeperkte bundel alleen in Nederland gebruiken. Na het ontvangen van de SMS, heb je iets meer dan een week de tijd om de bundel te activeren.

Prepaid

De Prepaid-klanten van T-Mobile kunnen op een andere manier 72 uur lang gratis internetten. Hiervoor dient eerst het tegoed opgewaardeerd te worden. Vervolgens krijg je binnen een half uur een SMS-bericht met een PrePaid Surprise-code. Je kunt daarmee de 72 uur Unlimited bundel activeren en gebruiken binnen Nederland.

T-Mobile heeft niet alleen bij P3 de prijs gewonnen voor het beste netwerk. Eerder won de provider ook al bij andere partijen met het 4G-netwerk, waaronder bij OpenSignal.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel