T-Mobile schrapt ‘Samen-korting’, wel korting bij Unlimited op zelfde adres

T-Mobile schrapt de Vriendenkorting, die 25 euro korting geeft op de factuur, en de Samen-korting. De provider neemt dit besluit om vanaf eind januari met nieuwe kortingen te komen voor nieuwe klanten. Het afsluiten van (Unlimited) abonnementen moet hiermee gestimuleerd worden. We zetten de nieuwe regels rondom de korting op een rij.

T-Mobile Samen korting vervalt

Nieuwe klanten van T-Mobile krijgen veel voordeel. Eén van de kortingsregelingen is de Samen-korting. Wanneer je met meerdere klanten in een groep zit, ontvangt elke deelnemer iedere maand maximaal 5,00 euro korting op zijn of haar factuur. Een ander voordeeltje is de Vriendenkorting. Wanneer een T-Mobile klant een vriend(in) aandraagt als nieuwe klant, krijgen ze allebei eenmalig 25,00 euro korting op de volgende factuur. Deze twee voordelen gaan nu verdwijnen.

Unlimited

Per 29 januari 2018 vervallen de kortingen en worden deze vervangen door de Unlimited voordeeltjes. Klanten die vanaf die dag een tweejarig Unlimited-abonnement afsluiten, kunnen aanspraak maken op de korting. De korting gaat pas lopen als er meerdere Unlimited-abonnementen afgesloten worden op eenzelfde adres.

Ander voordeel

Standaard is de prijs voor het onbeperkte abonnement 35,00 euro per maand. Als er op hetzelfde adres een tweede Unlimited abonnement afgesloten wordt, bedragen de kosten voor allebei 28,50 euro per maand. Bij drie aansluitingen is dit 25,00 euro per maand en bij vier tot zes aansluitingen 22,50 euro per maand. Sluit een ander (op hetzelfde adres) geen Unlimited, maar een Go-abonnement af, dan is de standaardkorting 2,50 euro per maand per contract.

Bestaande klanten

Voor bestaande klanten verandert er vooralsnog niets. Klanten die nu in een groep zitten blijven deze korting ontvangen zolang het contract loopt. De vriendenkorting verdwijnt wel; een aanvraag hiervoor kan ingediend worden tot 28 januari 2018. De abonnementen kunnen afgesloten worden bij T-Mobile.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel