T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis gelanceerd: alternatief voor vast internet

De provider T-Mobile kwam als eerste provider in Nederland met een onbeperkt-bundel voor een vast bedrag per maand. Nu breidt T-Mobile haar dienst T-Mobile Thuis uit met ‘onbeperkt 4G internet voor thuis’. Wat kun je precies met het alternatief voor vast internet?

T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis

Vanaf eind deze maand biedt T-Mobile een nieuw alternatief aan voor vast internet. T-Mobile 4G voor Thuis is niet nieuw, maar wel het onbeperkte hieraan is nieuw. Op dit moment kan er gekozen worden uit drie bundels voor thuis internet via 4G. Namelijk 100GB (€40 p/m), 50GB (€35 p/m) en 25GB (€30 p/m). Per 29 januari vervallen deze bundels en kan alleen gekozen worden uit T-Mobile 4G voor Thuis Unlimited voor €35,00 per maand.

Als je op dit moment door je bundel bent, moet je bundels bijkopen als je verder wilt internetten. Met de vervanging door Onbeperkt wordt dit probleem opgelost. Er geldt wel een Fair Use Policy van 100GB per maand. Is de maand dan nog niet voorbij en wil je door blijven internetten, dan krijg je 5GB per dag. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Toch is er een kanttekening aan de nieuwe Unlimited 4G voor Thuis abonnementen. Op dit moment is er een maximum download-snelheid van 300 Mbps en een uploadsnelheid van 75Mbps. Met de nieuwe onbeperkte abonnementen wordt dit verlaagd naar 25 Mbps voor zowel download- als upload. Hiermee wil de provider voor iedereen de beste ervaring bieden.

T-Mobile biedt 4G voor Thuis aan middels een 4G-router. Echter kan het abonnement ook als sim-only aangeschaft worden, waarbij je een eigen router kunt gebruiken. Je gaat met T-Mobile een overeenkomst aan voor 12 of 24 maanden.

4G voor Thuis is verkrijgbaar via de website van T-Mobile. De onbeperkte abonnementsvorm is verkrijgbaar vanaf 29 januari 2018.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel