T-Mobile 4G voor Thuis: pilot vast internet kan vanaf nu getest worden

T-Mobile start in Nederland met de dienst ‘4G voor Thuis’ waarmee het 4G-netwerk van T-Mobile gebruikt kan worden om thuis te internetten. Als je op zoek bent naar stabiel en snel 4G internet binnenshuis kan je jezelf aanmelden voor de 4G voor Thuis pilot.

4G voor Thuis

T-Mobile start binnenkort met de dienst 4G voor Thuis. Hoewel het grootste deel van Nederland toegang heeft tot snel internet, is dat niet voor iedereen zo; bijvoorbeeld als je in een buitengebied woont heb je minder keus uit vast internet. T-Mobile wil met 4G voor Thuis hier wat aan doen en mensen via het eigen 4G-netwerk snel en stabiel internet bieden. De pilot voor deze test is vanaf nu geopend. 4G voor Thuis moet dus een alternatief zijn voor de vaste breedband internetaansluiting.

Mobiele hotspot

Met 4G voor Thuis kunnen testers een simkaart van T-Mobile gebruiken in bijvoorbeeld een mobiele hotspot. Dit is een soort van router die in verbinding staat met het netwerk van T-Mobile. Er kunnen maximaal 32 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden op de hotspot. De wifi-router kan in het stopcontact gestoken worden waardoor het apparaat van stroom voorzien wordt. Het voordeel is dat je het apparaat ook gemakkelijk op een zonnige dag mee kan nemen je achtertuin in.

Pilot

Op dit moment is nog niet bekend welke prijzen en voorwaarden T-Mobile stelt voor de nieuwe dienst. Mocht je interesse hebben, dan kan je je hier aanmelden voor de 4G voor Thuis pilot.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel