T-Mobile ziet aantal klanten opnieuw stijgen, wel minder omzet

T-Mobile heeft de nieuwste kwartaalcijfers bekend gemaakt. Over het derde kwartaal van 2017 heeft de provider tienduizenden nieuwe klanten weten te binden. De stijging zou mede te maken hebben met de verschillende awards die het T-Mobile netwerk heeft ontvangen.

Meer klanten voor T-Mobile in Q3 2017

Het aantal klanten dat een abonnement afsloot bij de roze provider steeg in het derde kwartaal met 66.000. T-Mobile mag in haar handen klappen, want over 2017 tot nu toe heeft de provider al 196.000 nieuwe klanten getrokken, wat nu al meer is dan over het jaar 2016. Het aantal T-Mobile abonnees staat momenteel op zo’n 3,88 miljoen.

T-Mobile verloor wel 11,9 procent van haar prepaid-klanten, wat uitkomt op zo’n 20.000 klanten. De omzet over het derde kwartaal daalde met 1,5 procent naar 327 miljoen euro. De winstcijfers zijn wel positief gestegen en komen uit op een bedrag van 98 miljoen euro, een stijging van 7,7 procent. Van de totale omzet is 23 miljoen euro afkomstig uit T-Mobile Thuis, de diensten (internet, tv en bellen) die T-Mobile over heeft genomen van Vodafone.

T-Mobile Q3 2017

Hoewel de provider geen verklaring geeft voor het stijgend aantal abonnees, lijkt het erop dat de Unlimited abonnementen de provider goed doen. Voor 35,00 euro per maand kan onbeperkt gebeld, ge-smst en van internet gebruik gemaakt worden. In combinatie met T-Mobile Samen kan deze maandprijs nog lager uitvallen. Tevens won T-Mobile verschillende awards voor het beste en snelste netwerk.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel