‘T-Mobile gaat onbeperkt internet weer aanbieden in buitenland’

Klanten van telecomprovider T-Mobile, die geen onbeperkt abonnement hebben, kunnen binnenkort weer onbeperkt gebruik maken van internet. Dat blijkt uit informatie van DroidApp.

T-Mobile internet in het buitenland

Sinds de invoering van de nieuwe roamingtarieven kunnen klanten van T-Mobile, die geen onbeperkt abonnement hebben, niet meer internetten in het buitenland; specifiek in de landen waar de nieuwe EU-roamingtarieven gelden. Het is dan alleen mogelijk te surfen op het web door een Travel & Surf pas aan te schaffen, een zogenoemde GB aanvuller.

Voorheen was het mogelijk om nog door te blijven internetten maar dan op een lagere snelheid. Dit was mij niet bekend, waarop ik van de week werd verrast met het nieuws dat ik niet meer kon internetten, zonder de Travel & Surf pas. Dit doet T-Mobile met de reden dat er geen onverwachte kosten gemaakt worden.

T-Mobile SMS buitenland

Navraag bij T-Mobile gaf nieuwe informatie over toekomstige veranderingen bij de roze provider. In een reactie laat T-Mobile ons weten dat er aan gewerkt wordt dit weer te passen. De tekst in de, bovenstaande, sms is te voorbarig, zo laat T-Mobile weten.

Helaas mag T-Mobile op dit moment nog niet vertellen wanneer deze wijziging in zal gaan en of deze ook voor bestaande klanten gaat gelden. Wel laat de medewerker weten, dat het niet al te lang meer zal duren. Voor degenen die al een onbeperkt abonnement hebben, geldt de wijziging in principe niet als het abonnement voor begin mei is afgesloten. Heb je het abonnement daarna afgesloten, dan geldt er een limiet van 10GB per maand in de Europese Unie.

Lees ook

Reageer op dit artikel