My Vodafone app laat je vanaf nu je factuur in PDF downloaden

Vodafone heeft een update uitgebracht voor de My Vodafone app. Vanaf nu is het mogelijk om direct vanuit de applicatie je rekeningen als PDF te downloaden. Maar er zijn meer verbeteringen doorgevoerd met de app-update.

Vodafone factuur via de app

De My Vodafone app brengt een handige verbetering voor de klanten van de rode provider. Het is vanaf nu mogelijk om je facturen te downloaden via de applicatie. Volgens de provider was het downloaden van rekeningen een veelgevraagde functie voor de My Vodafone app.

Klanten van Vodafone kunnen nu via de app de kosten van de rekening zien voor het abonnement en de gebruikskosten die er eventueel bovenop zijn gekomen door bijvoorbeeld sms’en naar een servicenummer. Je kunt ook de uitgebreidere verbruikdetails raadplegen via de app en dus de factuur downloaden. De rekening wordt vervolgens als PDF-bestand op je smartphone opgeslagen, waarbij je alle details en kosten nauwkeurig kunt bekijken.

De update voor de My Vodafone app is vanaf nu beschikbaar via de Google Play Store. Je kunt de update downloaden via onderstaande button.

My Vodafone
My Vodafone
Ontwikkelaar: Vodafone Libertel B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel