Onbeperkt Tele2 abonnement vanaf vandaag verkrijgbaar: ook andere nieuwe bundels

Vanaf vandaag, 17 mei, zijn de nieuwe Tele2 bundels af te sluiten bij de provider. Deze week werd de nieuwe Unlimited bundel aangekondigd en opende de van oorsprong Zweedse provider de aanval op T-Mobile. Ook de andere nieuwe, goedkopere bundels zijn vanaf vandaag beschikbaar.

Tele2 Unlimited

Maandag kondigde Tele2 haar nieuwe onbeperkte bundel aan. Met Tele2 Unlimited kan voor 25,00 euro per maand in Nederland onbeperkt gebeld, gesms’t en geïnternet worden. Dit bedrag ligt tien euro lager dan bij T-Mobile, die eerder dit jaar met T-Mobile Unlimited kwam.

Vanaf 8 juni kan de onbeperkte bundel ook in de hele EU gebruikt worden. De provider hanteert wel een datalimiet bij klanten die een bundel van 8GB of hoger hebben. In EU-landen geldt dan een limiet van 6GB per maand. Gebruik je meer, dan moet je bijbetalen.

Naast de onbeperkte bundel zijn ook de andere prijzen veranderd. De abonnementen van Tele2 worden een euro goedkoper en hiervoor krijgen klanten meer data. Voor 1GB en 100 minuten/smsjes betaal je met een nieuwe aansluiting voortaan nog maar 10,00 euro per maand. De nieuwe prijzen hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

Tele2 Unlimited

De nieuwe bundels van Tele2, inclusief het Tele2 Onbeperkt abonnement zijn af te sluiten bij de verschillende verkooppunten zoals de website van Tele2.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel