Tele2 komt met ‘Unlimited alles’ voor €25 per maand; ook voordeel voor bestaande klanten

Tele2 schudde enige tijd geleden de markt wakker door met grote databundels te komen tegen relatief lage prijzen. De van oorsprong Zweedse provider werd echter dit jaar ingehaald door T-Mobile dat met een Unlimited abonnement kwam voor 35,00 euro per maand. Nu komt Tele2 met Unlimited, voor 25,00 euro per maand en ook voor bestaande klanten gaan er dingen veranderen.

Tele2 Unlimited

Ongelimiteerd internetten, bellen en sms’en; bij steeds meer providers kun je voor een vast bedrag hiervan gebruik maken. Het meest bekende voorbeeld is T-Mobile Go Unlimited. Voor 35,00 euro per maand kun je onbeperkt bellen, internetten en sms-berichten sturen. Een reactie van Tele2 kon niet uitblijven en die is zojuist aangekondigd.

Met Tele2 Unlimited kan er voor 25,00 euro per maand (tien euro lager dan bij T-Mobile) onbeperkt gebeld worden en gebruik gemaakt worden van internet en sms’jes. De bundel zal ook aangeboden worden als een contract dat maandelijks opzegbaar is, waarmee het zich kan onderscheiden van de concurrentie. T-Mobile biedt Unlimited namelijk enkel aan als 1- en 2-jaar contract. Het maandelijks opzegbare abonnement van Tele2 kost €1,00 per maand meer.

Tele2 laat weten dat klanten ongelimiteerd gebruik kunnen maken van het internet. Om de kwaliteit van de het netwerk te kunnen garanderen krijg je dagelijks 5GB. Je kunt bij het bereiken van dit limiet een gratis sms’je sturen (NOG 1GB naar 1280) en vervolgens krijg je opnieuw 1GB. Je kunt de BundelBooster ook activeren via de Tele2 app.

Buitenland

Vanaf 8 juni 2017 is de Unlimited bundel ook in het buitenland te gebruiken. Er geldt wel een limiet voor databundels van 8GB en hoger. Je kunt maximaal 6GB binnen de Europese Unie gebruiken. Daarna volgt een MB-tarief buiten de bundel van €0,009 per MB. Bij T-Mobile ligt de restrictie van het in het buitenland te gebruiken internet op 10GB inmiddels, voor eerder afgesloten abonnementen is dit echt onbeperkt met een maximum van 60 dagen per jaar.

Bestaande klanten

Bestaande klanten kunnen ook profiteren van de nieuwe bundel. Klanten met een bundel van 24GB zullen vanaf woensdag 17 mei 2017 automatisch geüpgraded worden naar Unlimited. Hiervoor wordt dan de prijs van 25,00 euro per maand gehanteerd. Deze bundel kostte standaard 35,00 euro per maand. Klanten die een lagere bundel hebben kunnen ook upgraden naar de Unlimited bundel, waarbij de voorwaarden en contractperiode behouden blijft.

Daarnaast wijzigen ook de tarieven voor de andere bundels. Voor 100 min/sms en 1GB betaal je €10, met 5GB €14, met 10GB €17 en wanneer je deze databundels met onbeperkt bellen/sms wilt, betaal je vier euro per maand meer. Hieronder vind je de nieuwe en oude prijzen.

Tele2 Unlimited

Afsluiten

De nieuwe Tele2 Unlimited abonnementen zijn vanaf komende woensdag, 17 mei, te koop in Nederland. Vanaf die datum gaan ook de nieuwe bundeltarieven in. Je kunt het abonnement vanaf dan afsluiten via de website van Tele2.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel