KPN lanceert nieuwe abonnementen met grotere databundels; ook voor bestaande klanten

KPN heeft de mobiele abonnementen op de schop gegooid. Dit betekent dat de bundels er anders uit komen te zien en dat dit ook andere tarieven met zich meebrengt. De nieuwe KPN abonnementen gaan in per 1 juni 2017 en wat vooral opvalt is dat de databundels voor mobiel internet verhoogd worden.

KPN abonnementen per 1 juni 2017

Abonnementen voor smartphones gaan op de schop bij KPN. Vanaf 1 juni 2017 krijgen de mobiele abonnementen hogere datalimieten en veranderen de prijzen. In sommige gevallen krijgen bestaande klanten ook meer data, zonder dat hiervoor meer betaald hoeft te worden. Dit geldt voor degenen met een Zorgeloos of Alles-in-1 Mobiel abonnement, dus niet voor de Budget en Basis klanten. Deze wijziging gaat in op 1 juni, als ook de nieuwe abonnementen verkrijgbaar zijn.

Hieronder vind je een overzicht met de huidige en nieuwe abonnementen van KPN. De prijzen zijn op basis van 2-jarige contracten. Zorgeloos Instap gaat van €25 p/m naar €26 p/m en in plaats van 1GB internet krijg je dan 2GB. Zorgeloos Standaard gaat €31,00 per maand kosten (was €28) en in plaats van 5GB krijg je 10GB internet. De prijs van Zorgeloos Premium blijft op €38,00 per maand maar je krijgt 25GB in plaats van 10GB. Ook de prijs van Zorgeloos Premium Plus blijft op €99,00 per maand en je krijgt dan 50GB in plaats van 20GB.

KPN abonnementen 1 juni 2017

In aanloop naar de nieuwe EU roaming regels kun je je bundel vanaf 1 juni 2017 in de gehele EU gebruiken. Dit betekent dat je zowel je SMS’jes, je belminuten als je internetbundel door heel de EU kunt gebruiken. Als je internetbundel op is in het buitenland, kun je een extra databundel aanschaffen. Net als verschillende andere providers laat KPN ook bepaalde niet-EU landen onder de regeling vallen. Dit zijn Noorwegen, Zwitserland en IJsland.

Bij verlengingen en nieuwe abonnementen maakt Spotify geen deel meer uit van de bundel. Wel kun je de muziekdienst Spotify kan nog wel als losse bundel activeren.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel