KPN gaat abonnementen met onbeperkt internet limiteren op 10GB

KPN gaat abonnementen, waarbij nog onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van internet, limiteren. Klanten met een abonnement met onbeperkt internet hebben bericht gekregen over dat er een limiet gaat gelden van 10GB. Je bundel kun je vanaf 1 juni dan wel in Nederland en de EU gebruiken.

KPN en onbeperkt internet

Telecomprovider KPN heeft klanten met een onbeperkt internet abonnement op de hoogte gebracht van een wijziging. Er zal vanaf 1 juni 2017 een limiet gehanteerd worden voor het gebruik van mobiel internet bij de oude abonnementsvorm Surf & Mail en Extra Snel. Deze bundels worden omgezet in een databundel met een limiet van 10GB. Je kunt deze bundels gebruiken in Nederland en de EU vanaf die datum.

KPN Onbeperkt internet 10GB

Officieel zijn providers verplicht vanaf 15 juni 2017 geen extra kosten meer te berekenen voor het gebruik van de smartphone in een ander EU-land. KPN kwam in 2009 en 2010 met een actie waarbij letterlijk gezegd werd; “je leven lang onbeperkt internet voor 2,50 euro”. Dit lijkt dus toch niet zo te zijn. KPN laat weten dat klanten zonder kosten hun abonnement op kunnen zeggen.

Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel