LG G6 vanaf 1 mei ook in het ‘Platinum’ bij Vodafone en KPN beschikbaar

De LG G6 is nu een kleine maand beschikbaar in Nederland. Helaas is dit enkel bij T-Mobile of in combinatie met een T-Mobile abonnement. Dit gaat vanaf volgende week veranderen, zo laat LG Benelux aan DroidApp weten. Vanaf 1 mei wordt het toestel breder verkrijgbaar en ook in het platinum zilver.

LG G6 bij KPN en Vodafone

Sinds begin april is de LG G6 te koop in ons land. De zilveren LG G6 komt begin mei naar Nederland. Bij verschillende webwinkels is het toestel al in deze kleur beschikbaar, en deze komt er naast de zwarte. De zwarte G6 is op dit moment officieel gezien alleen verkrijgbaar bij T-Mobile of in combinatie met een T-Mobile abonnement. LG Benelux laat aan DroidApp weten dat de zilveren, ook wel Platinum Silver genoemde, LG G6 vanaf 1 mei verkrijgbaar is in ons land.

LG G6 vergrendelscherm

De LG G6 zal vanaf 1 mei ook verkrijgbaar zijn bij Vodafone en KPN. De fabrikant kon alleen deze informatie verstrekken. Of en wanneer de LG G6 ook bij andere providers komt en breed verkrijgbaar wordt, kon dus niet gezegd worden. De LG G6 is LG’s nieuwste high-end smartphone. De telefoon hebben we in de LG G6 review uitgebreid behandeld en waren verrast door het toestel.

Een overzicht van de prijzen en meer informatie omtrent de LG G6 vind je op de smartphone-pagina die je via onderstaande button kunt bereiken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel