Toffe video laat LG G6 zien in ‘Rube Goldbergmachine’

LG heeft een nieuwe video gepubliceerd waarin het de verschillende aspecten van de LG G6 behandeld. Met de titel ‘Built for the unexpected’ heeft de fabrikant een erg toffe video naar buiten gebracht waarin het toestel verschillende omstandigheden moet doorstaan. Dit vindt allemaal plaats in een Rube Goldbergmachine.

LG G6 in Goldbergmachine

Dit jaar zijn er diverse high-end smartphones die de consument moet overtuigen. Denk aan de Samsung Galaxy S8, de Huawei P10 en dus de LG G6. Die laatste wordt nu opnieuw in de belangstelling gezet. LG heeft een interessante video gemaakt waarin het toestel een traject aflegt in een Rube Goldbergmachine. Dit is een machine waarin een kettingreactie wordt uitgevoerd waarbij het verschillende onderdelen moet afleggen, ook wel bekend als het spel Muizenval.

LG G6 Goldberg

Zo zien we de LG G6 in een bak met water vallen, waarbij de IP68-certificering onder de aandacht wordt gebracht. Ook wordt het toestel doorgestuurd naar een onderdeel waar het een eind naar beneden valt. LG geeft aan dat het toestel een val van een meter zou moeten doorstaan. Om een sneer naar Samsung te geven wordt de LG G6 ook blootgesteld aan een hitte-test. De G6 kan volgens de fabrikant prima doorstaan in temperaturen van -20 ºC en +60 ºC. Ook zien we Quick Charging 3.0, de maximale hitte (35,05 ºC), het 5,7 inch FullVision Display en wordt aandacht besteed aan het design.

De toffe LG G6 Goldberg video kun je hieronder bekijken. Alles over het vlaggenschip van LG vind je via onderstaande button op de LG G6 smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel