Rabobank introduceert ‘Betaalverzoek’ in Rabo Bankieren app

In de Rabo Bankieren app van de Rabobank is het vanaf nu mogelijk om een betaalverzoek aan te maken en deze te sturen aan iemand van wie je nog geld krijgt. Eerder kwam de functie al voor iOS beschikbaar, en nu dus ook voor de Rabobank.

Rabobank betaalverzoek

Klanten van de Rabobank kunnen vanaf nu een betaalverzoek doen vanuit de Rabo Bankieren app. Hiermee volgt de bank andere banken zoals ABN Amro met Tikkie en ING met eveneens de functie ‘betaalverzoek’.

Rabobank betaalverzoek

Een betaalverzoek aanmaken kan dus via de app en de optie voor betaalverzoek vind je terug in het menu. Vervolgens kun je een bedrag terugvragen van maximaal 750 euro per betaalverzoek. Je kunt hierbij een omschrijving toevoegen en het verzoek versturen als link via bijvoorbeeld WhatsApp, Messenger, e-mail of een andere dienst. De ander hoeft hiervoor niet bij de Rabobank te zitten.

De ander betaalt het bedrag middels iDeal en het staat direct na overmaking op je rekening. Zodra het op je rekening staat ontvang je een push-notificatie. De update die Rabobank betaalverzoek toevoegt aan de Rabo Bankieren app, wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis

foto via Twitter

Lees ook

Reageer op dit artikel