Rabobank HomeCatcher app: vind je droomhuis en wat is je verkoopkans?

De Rabobank heeft de HomeCatcher app uitgebracht. Met deze Rabobank HomeCatcher app kan je op een Tinder-manier je droomhuis vinden. Daarnaast kan je ook bekijken of wat de verkoopkans van je huis is, met de door jou gestelde wensen en eisen.

Rabobank HomeCatcher

In de Google Play Store heeft de Rabobank de app HomeCatcher uitgebracht. Met deze applicatie kan je op een relatief snelle manier je droomhuis vinden. Kies je voor een modern huis, een rijtjeshuis of toch een ander soort huis? Je kiest van tevoren eerst een plaats, de minimale en maximum prijs en nog eventueel andere filters. Vervolgens krijg je de huizen voorgeschoteld.

Rabobank HomeCatcher app

Droomhuis

Door te swipen over de foto’s kan je een huis afwijzen of juist aangeven dat je interesse hebt. Dit werkt net als bij de dating-app Tinder. Echter kan je ook de resultaten in een lijst of op de kaart bekijken. Wanneer je een bepaald soort huizen hebt weggeswiped, bijvoorbeeld omdat deze allemaal voor 2000 gebouwd zijn, vraagt de Rabobank HomeCatcher app of je dit filter wilt toepassen.

In de applicatie kan je aanvullende informatie vinden over het huis. Je ziet ook wat je koopkans is, met de biedprijs die jij in gedachte hebt. Je kunt via de HomeCatcher app ook direct contact opnemen met de makelaar en het huis bekijken via Google Street View.

Verkoopkans

In de HomeCatcher app van de Rabobank vind je ook het onderdeel ‘verkoopkans’. Hier vul je het adres in van je huis, de vraagprijs en binnen welk termijn je het huis wilt verkopen. Vervolgens geeft de applicatie aan of de verkoopkans slecht, redelijk of groot is.

Hypotheek en koopkans

Via de applicatie kan je ook de maximale hypotheek berekenen voor jou persoonlijk. Er wordt gevraagd naar je bruto jaarinkomen en het bruto jaarinkomen van je partner. Bovenin beeld wordt direct de maximale hypotheek getoond en kan je vanuit de app contact opnemen met de Rabobank. Ook kan je de koopkans bekijken van een huis dat jij op het oog hebt.

Rabobank HomeCatcher app

Downloaden

Wil je aan de slag met de Rabobank HomeCatcher app? Dan kan je deze app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

HomeCatcher
HomeCatcher
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel