Monli Woon Todo: je persoonlijke checklist bij het kopen van een huis

Wanneer je van plan bent om een huis te gaan kopen, moet je aan een hoop dingen denken. De app Monli Woon Todo helpt je hiermee. Van de koopovereenkomst tot aan de sleuteloverdracht. Met de applicatie heb je een persoonlijke checklist.

Monli Woon Todo

Met de app Monli Woon Todo heb je alle taken voor het kopen van een huis in één overzicht. Geef de datum van de koopovereenkomst op en de datum van de sleuteloverdracht. Vervolgens wordt er een checklist opgesteld met dingen die geregeld en/of besteld moeten gaan worden. Hier wordt met het bestellen van bijvoorbeeld een keuken ook rekening gehouden met levertijd. Ook zijn er bij een aantal taken opties om online te zoeken zoals bijvoorbeeld een notaris.

Wanneer je in de checklist een taak aanklikt krijg je extra informatie te zien. Bij bijvoorbeeld de keuken wordt er aangegeven, dat als de keuken nog in orde is, er alvast gedacht kan gaan worden aan keukenapparatuur en keukenspullen. Ook staat er aangegeven wat gemiddeld de levertijd van een keuken is.

Verder bevat Monli Woon Todo nog een tabje met ‘wie is wie’. In dit onderdeel wordt er uitleg gegeven over de verschillende partijen waarmee je krijgt te maken zoals een hypotheekadviseur, notaris, et cetera. Wanneer je één van de deze opent, krijg je uitleg met wat de functie inhoudt en wat ze eventueel van je nodig hebben. Als laatste optie zijn er nog tips te vinden en heb je zelf ook de mogelijkheid om een tip toe te voegen. De app mist nog wel de functionaliteit om eventuele datums die in de checklist staan aan te passen.

Downloaden

De applicatie is gratis beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Monli Woon Todo
Monli Woon Todo
Ontwikkelaar: Monli
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel